/
/
/
بهترین گوشی های فست شارژ

در این مقاله میخوانید:

بهترین گوشی های فست شارژ

بهترین گوشی های فست شارژ هوشمند از برندهای معتبر بازار، لیست بهترین گوشی ها با قابلیت شارژ سریع از برندهای شیائومی،‌آيفون،‌ سامسونگ، آیکو و ... به همراه مزایای شارژ سریع گوشی همراه
در این مقاله میخوانید:

شارژ سریع یکی از ویژگی‌های برجسته و ضروری در گوشی‌ها است. اما همه گوشی‌ها به قابلیت شارژ سریع مجهز نیستند. تنها تعداد محدودی از گوشی‌ها ازاز این مزیت برخوردار هستند. گوشی‌هایی که از قابلیت شارژ سریع برخوردار هستند، مزایای متنوعی را به کاربران ارائه می‌دهند.

مزایایی که از هر لحاظ می‌تواند قابل توجه باشد. با این حال همه کاربران به این قابلیت نیاز ندارند. برخی از افراد حاضر نیستند سایر ویژگی‌های گوشی را فدای قابلیت شارژ سریع کنند. اما برخی از کاربران به دلیل شرایط شغلی یا تحصیلی خود مجبور هستند به گوشی‌هایی با شارژ سریع دسترسی داشته باشند. به همین منظور ما در اینجا به معرفی برخی از بهترین گوشی‌ها با قابلیت شارژ سریع پرداخته‌ایم.

مزایایی گوشی‌های فست شارژ

پیش از آنکه با انواع گوشی‌های فست شارژ آشنا شوید بد نیست بدانید این نوع گوشی‌ها چه مزیت‌هایی دارند. گوشی‌های فست شارژ می‌تواننند مزایای متنوعی را ارائه دهند. صرفه جویی در زمان و راحتی از جمله این مزیت‌ها است. 

صرفه جویی در زمان

یکی از بهترین و بارزترین مزایای گوشی‌های فست شارژ صرفه جویی در زمان است. با گوشی‌های فست شارژ نیازی نیست که کارهای مربوط به گوشی را چندین ساعت متوقف کنید تا گوشی شارژ شود. فرآیند شارژ در گوشی‌های فست شارژ در چند دقیقه انجام می‌شود و شما می‌توانید با سرعت و راحتی تمام به کارهای خود برسید.  

راحتی

وقتی گوشی سریع شارژ شود شما دردسر کمتری خواهید داشت. برخی از افراد مجبور هستند برای شارژ گوشی خود و دسترسی به آن از پاور بانک استفاده کنند. این یعنی آنکه کاربر باید دائما گوشی و پاوربانک را به همراه داشته باشد تا گوشی شارژ شود. اما وقتی گوشی خیلی زود شارژ شود نیازی به این لوازم نیست.

نکته: برخلاف تصور رایج، شارژ سریع تاثیر قابل توجهی بر طول عمر باتری ندارد. البته درست است که گوشی‌های فست شارژ به قابلیت های سخت افزاری، بهینه سازی نرم افزار و فناوری شارژ نیاز دارند؛ اما این بدان معنا نیست که عمر باتری‌های این نوع گوشی‌ها پایین است. حتی می‌توان گفت برعکس این تصور گوشی‌های فست شارژ برای بهینه‌سازی سلامت باتری و جلوگیری از داغ شدن یا شارژ بیش از حد طراحی شده‌اند. بنابراین این نوع گوشی‌ها از باتری‌های بسیار خوبی برخوردار هستند.

چند مدل از گوشی‌های فست شارژ

گوشی‌هایی که در اینجا معرفی شده‌اند از نظر برند و قیمت در رده‌های مختلف هستند. برخی از این گوشی‌ها عبارتند از:

1. گوشی آیکو مدل 10 PRO

برند Iqoo متعلق به چین است. کمپانی آیکو از کمپانی‌های پیشگم در تولید و عرضه اولین گوشی با شارژ 200 وات است. جدا از این موضوع، آیکو را می‌توان پرچمدار گوشی‌های فست شارژ دانست؛ زیرا بسیاری از گوشی‌های این برند از قابلیت فست شارژ برخوردار هستند. با این حال آیکو پرچمداری خود را با گوشی 200 واتی 10 PRO ثبت کرد. حداکثر توان شارژ 200 واتی به معنای شارژ در مدت زمان کمتر از ده دقیقه است. این در حالیست که ظرفیت باتری گوشی 4700 میلی آمپر ساعت است و ظرفیت بسیار مناسبی برای یک گوشی به نظر می‌رسد.

پشتیبانی از حافظه و رم بالا نیز باعث شده است تا این گوشی برای نصب انواع برنامه‌ها و یا دانلود فایل‌های مختلف مناسب باشد. گوشی آیکو مدل 10 PRO از نظر حافظه در دو نسخه 256 و 512 گیگابایت و از نظر رم در دو نسخه 8 و 12 گیگابایت عرضه شده است. این گوشی همچنین به یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی مجهز است. 

2. گوشی ریلمی مدل GT Neo 5

درست است که اولین گوشی فست شارژ دنیا توسط آیکو عرضه شد؛ اما ریلمی با عرضه گوشی GT Neo 5 توانست نام خود را به عنوان سریع‌ترین گوشی فست شارژ ثبت کند. ریلمی یکی از برندهای جدید چینی است. این برند نیز توانسته است قابلیت‌های خوبی را به نمایش بگذارد. تا جایی که از آن با عنوان غول جدید چین یاد می‌شود. گوشی ریلمی GT Neo 5 با حداکثر توان 240 وات یکی از بزرگ‌ترین غول‌های این شرکت است. این گوشی در مدت زمان کمتر از 4 دقیقه به طور کامل شارژ می‌شود.

باتری به کار رفته در این گوشی از نوع لیتیوم پلیمری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت است. گوشی ریلمی مدل GT Neo 5 از نظر دوربین و ظرفیت حافظه نیز به ویژگی‌های خوبی مجهز است. چنانچه دوربین اصلی این گوشی 50 مگاپیکسل و دوربین سلفی آن 16 مگاپیکسل است. این گوشی با ظرفیت حافظه و رم 256 گیگابایت حافظه و رم 8، حافظه 256 و رم 8 گیگابایت و حافظه 256 و رم 16 گیگابایت عرضه شده است. 

3. گوشی نوبیا رد مجیک مدل 7S Pro

از  گوشی‌های نوبیا رد مجیک به عنوان گوشی‌های گیمینگ یاد می‌شود. گوشی نوبیا رد مجیک 7S Pro در سال 2022 معرفی و عرضه شد و در لیست یکی از بهترین گوشی‌های فست شارژ قرار گرفت. باتری این گوشی از نوع لیتیوم پلیمری با ظرفیت 5000 وات ساعت است. حداکثر توان شارژ پشتیبانی شده گوشی نیز 135 وات است. این توان قادر به شارژ کامل گوشی طی 15 دقیقه است.

علاوه بر ویژگی فست شارژ، گوشی 7S Pro به سایر ویژگی‌های لازم برای بازی‌های گیمینگ نیز مجهز است. این ویژگی‌ها شامل ظرفیت بالای حافظه و رم است. گوشی 7S Pro از نظر حافظه و رم در سه نسخه عرضه شده است. ظرفیت‌های مربوط به حافظه شامل 256 و 512 گیگابایت و حافظه 1 ترابایتی است. رم نیز شامل سه نسخه 12، 16 و 18 گیگابایت است. 

4. گوشی آیکو مدل 9 pro

گوشی فست شارژ بعدی که قصد معرفی آن را داریم یکی دیگر از گوشی‌های آیکو است. گوشی آیکو پرو 9 نیز به یک باتری لیتیوم پلیمری با حداکثر توان شارژ 120 وات و ظرفیت 4700 میلی آمپر ساعت مجهز است. بر این اساس مدتی زمانی که این گوشی نیاز دارد تا به شارژ کامل برسد تنها 19 دقیقه است که جزء کمترین زمان‌های شارژ محسوب می‌شود.

گوشی آیکو مدل 9 pro دارای حافظه 256 و 512 گیگابایت و رم 8 و 12 گیگابایت است. (ترکیب حافظه و رم شامل حافظه 256 و رم 8، حافظه 256 و رم 12 و حافظه 512 و رم 12 است.) در کنار حافظه مناسب، گوشی آیکو مدل 9 pro از دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی نیز برخوردار است. 

5. گوشی شیائومی 12 pro

شیائومی جدا از آنکه به عنوان برندی رقابتی شناخته شده است به دلیل تنوع گوشی‌های خود نیز معروف است. تولید گوشی‌های فست شارژ از جمله شیائومی 12 pro نیز بخشی از تنوع این برند است. این گوشی مجهز به یک باتری لیتیوم پلیمری 4600 وات ساعتی است که حداکثر توان آن برای شارژ 120 وات است. این یعنی آنکه شیائومی 12 pro در عرض 18 دقیقه به صورت 100 درصد شارژ می‌شود.

گوشی شیائومی 12 pro از جنس آلومینیوم است و طراحی زیبایی نیز دارد. این گوشی از 2 سیمکارت پشتیبانی می‌کند و از نظر حافظه و رم در چند نسخه عرضه شده است. (حافظه داخلی در نسخه‌های 128 و 256 گیگابایت و رم 8 و 12 گیگابایت). دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی و دوربین سلفی اصلی 30 مگاپیکسلی نیز از دیگر قابلیت‌های خوب این گوشی است.

6. گوشی ریلمی GT Neo 3

گوشی GT Neo 3 از دیگر گوشی‌های خوب و فست شارژ ریلمی است. این گوشی نیز مانند همه گوشی‌های مدرن و مجهز به یک باتری لیتیوم پلیمری مجهز است که حداکثر توان شارژ آن 80 وات بر ساعت است. این توان، قابلیت شارژ گوشی را در 30 دقیقه فراهم می‌کند. 
ریلمی GT Neo 3 از نظر سایر ویژگی‌ها نیز به قابلیت‌های خوبی مجهز است. از جمله این قابلیت‌ها می‌توان به حافظه داخلی (128 و 256) و رم (6، 8 و 12) اشاره کرد. علاوه بر این ویژگی‌ها، دوربین اصلی ریلمی GT Neo 3 نیز با رزولوشن 50 مگاپیکسل، وضوح مناسب را به خوبی ارائه می‌دهد. دوربین سلفی این گوشی نیز 16 مگاپیکسل است. 

7.گوشی وان پلاس مدل 10 Pro

وان پلاس نیز یکی دیگر از برندهای خوب چینی است. برخی از گوشی‌های وان پلاس در مقایسه با سایر برندها از قابلیت‌های سخت افزاری و نرم افزاری خارق‌العاده برخوردار هستند. تا جایی که می‌توانند بر آن برندها نیز غالب شوند. به همین دلیل به برند وان پلاس لقب قاتل پرچمدار را داده‌اند. باتری گوشی 10 Pro از نوع لیتیوم پلیمری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت است. توان حداکثری این باتری نیز 80 وات است. بر این اساس گوشی وان پلاس 10 Pro در 12 دقیقه به 50 درصد و در 32 دقیقه به 100 درصد شارژ کامل می‌رسد.

گوشی وان پلاس مدل 10 Pro نیز از نظر ظرفیت حافظه و رم ترکیبی از حافظه داخلی 128 و 256 گیگابایت و از نظر رم 8 و 12 گیگابایت است. رزولوشن دوربین‌های اصلی و سلفی این گوشی نیز به ترتیب عبارتند از: 48 و 32 مگاپیکسل.

گوشی‌هایی با مدت زمان شارژ بیشتر از 40 دقیقه

معمولا بسیاری از کاربران گوشی‌های فست شارژ را شامل گوشی‌هایی با مدت زمان شارژ کمتر از 30 دقیقه می‌دانند. اما برخی از کاربران گوشی‌هایی که مدت زمان شارژ آن‌ها بین 30 تا 80 دقیقه هستند را نیز در گروه گوشی‌های فست شارژ قرار می‌دهند. با این حال برخی از این گوشی‌ها در برندهای معروف عبارتند از:

8. آیفون 13 پرومکس

تقریبا کمتر کاربری را می‌توان سراغ گرفت که با گوشی‌های آیفون به خصوص سری 13 آن آشنا نباشد. گوشی‌های آیفون 13 در بسیاری از کشورها به خصوص ایران با استقبال بالایی مواجه شد. آیفون 13 پرومکس از قابلیت‌های منحصربه فردی برخوردار است که شارژ سریع یکی از بهترین آن‌ها است.

آیفون 13 پرو مکس با شارژر 30 واتی، در 86 دقیقه به 100 درصد شارژ کامل می‌رسد. البته همانطور که مشاهده می‌کنید ممکن است این مدت زمان در مقایسه با سایر گوشی‌های فست شارژ کمی زیاد باشد. اما در مقابل نسبت به گوشی‌های که طی 2 الی 3 ساعت شارژ می‌شوند بسیار مناسب است.

آیفون 13 پرومکس نیز از نظر ظرفیت حافظه در 4 نسخه 1 ترابایت، 128 گیگابایت، 256 گیگابایت و 512 گیگابایت عرضه شد. با این حال رم این گوشی در هر چهار نسخه 6 گیگابایت بود. کیفیت دوربین اصلی و دوربین سلفی این گوشی نیز 12 مگاپیکسل است.

آیفون 13 (علیرغم عرضه آیفون 14) همچنان یکی از گوشی‌های گرانقیمت بازار است. البته هدف ما این نیست که با اعلام گران بودن این گوشی شما را نگران کنیم، بلکه برعکس می‌خواهیم بگوییم با خرید اقساطی گوشی امکان خرید این گوشی برای همه امکان‌پذیر است. خرید اقساطی تنها شامل خرید گوشی نیست، بلکه خرید اقساطی کالا و لوازم مختلف را نیز شامل می‌شود.

9.گوشی سامسونگ مدل گلکسی S22 اولترا

گلکسی S22 اولترا نیز یکی از بهترین پرفروش‌ترین گوشی‌های سامسونگ است. این گوشی نیز دارای یک باتری لیتیوم یونی با حداکثر توان 45 وات است. این توان یعنی آنکه گوشی در محدود زمانی 56 دقیقه به شارژ کامل می‌رسد که مدت زمان مناسب و معقولی است. 
گوشی سامسونگ گلکسی S22 اولترا نیز از نظر سایر قابلیت‌ها جزء گوشی‌های خوب سامسونگ است. این گوشی از حافظه و رم بسیار مناسب با ظرفیت بالا پشتیبانی می‌کند و دوربین آن نیز از سطح رزولوشن بالایی برخوردار است. چنانچه دوربین اصلی 108 مگاپیکسل است و دوربین سلفی نیز به لنز 40 مگاپیکسلی مجهز است.

10.گوشی سامسونگ مدل گلکسی S21 FE

گلکسی S21 FE یکی دیگر از گوشی‌های فست شارژ سامسونگ است. حداکثر توان شارژ پشتیبانی شده توسط این گوشی 25 وات است. یعنی چیزی حدود 75 دقیقه. البته ممکن است برای بسیاری از کاربران این مدت زمان نیز چندان سریع نباشد؛ اما باز هم تکرار می‌کنیم که زمان شارژ 75 دقیقه‌ای در مقایسه با گوشی‌هایی که طی دو تا سه ساعت شارژ می‌شوند مناسب به نظر می‌رسد.

سایر ویژگی‌های فنی گوشی سامسونگ گلکسی S21 FE هبارتند از:

•    حافظه داخلی: 128 و 256 گیگابایت
•    حافظه جانبی: 6 و 8 گیگابایت
•    رزولوشن دوربین اصلی: 12 مگاپیکسل
•    رزولوشن دوربین سلفی: 8 مگاپیکسل

سخن نهایی

همانطور که مشاهده کردید تنها برخی از انواع محدود گوشی‌ها به قابلیت شارژ سریع یا فست شارژ مجهز هستند. این گوشی‌ها از نظر قیمت در رده‌های مختلفی هستند و برندهای متفاوتی را شامل می‌شوند. با این حال برخی از مدل‌های رده بالا و یا برندهای محبوب فاقد این ویژگی‌ها هستند.

از طرفی برندهای محبوب مانند آیفون از قابلیت شارژ کمتر از 40 دقیقه برخوردار نیستند. از این رو انتخاب گوشی‌های فست شارژ در وهله اول به موقعیت شما بستگی دارد و در وهله دوم به میزان و نوع نیاز شما به گوشی.

اگر می‌خواهید به یک گوشی فست شارژ که تنها قابلیت مکالمه داشته باشد دسترسی داشته باشید احتمالا انواع گوشی‌های ساده پاسخگوی نیاز شما هستند. اما اگر نیاز شما فراتر از مکالمه است باید گوشی‌های رده بالا و گران‌تر را در نظر بگیرید. برای آنکه در این نوع خریدها با دردسر یا مشکل مالی نیز مواجه نشوید می‌توانید از خرید اقساطی گوشی استفاده کنید و به راحتی صاحب گوشی موردنظر خود شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط
هرکدام از این دو نوع صفحه ‌نمایش جوانب مثبت و منفی مختلفی دارند اما اگر بخواهیم صفحه ...
به لطف دوربین‌های متنوع، لنزهای حرفه‌ای و ظهور رسانه‌های اجتماعی، حرفه‌ی عکاسی با حفظ...
دنیای دوربین‌ها بسیار گسترده و متنوع است و هرروز نمونه‌های جدیدی از دوربین‌ها متولد م...