این روزها بهقدری تلویزیونها در انواع متفاوت تولید میشوند، که گاهی انتخاب و خرید گزینه مناسب، شاید کمی سخت باشد. ممکن است موقع خرید، این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که آیا باید تلویزیون LED، QLED یا OLED تهیه کرد؟ کدامیک انتخاب بهتری هستند؟ همچنین چه تفاوتی بین یک تلویزیون 4K با نوع 8K وجود دارد؟
چه اختلافی بینHDR10 و HDR10+ وجود دارد؟ تلویزیون هوشمند برای خرید بهتر است یا میتوان هنوز هم به قابلیتهای تلویزیون غیرهوشمند اعتماد کرد؟ شاید تمام این سوالات در کنار هم کمی گیجکننده باشند و انتخاب را سخت کند، اما به صورت ساده تمامی موارد مهم در خرید تلویزیون را در ادامه بررسی میکنیم. همچنین چند مدل تلویزیون ایرانی از برندهای برند را باهم ارزیابی میکنیم تا در هنگام خرید، بتوانید به سراغ گزینههای بهتر بروید.
آیا بهترین تلویزیون های ایرانی را میشناسید؟
تلویزیون، یکی از مهمترین و بهترین ابزارهای سرگرمی است. گرچه اقبال مردم به تلویزیون نسبت به گذشته کمتر شده است؛ اما هنوز هم بسیاری از افراد برای تماشای فیلم و برنامههای مختلف از تلویزیون استفاده میکنند.
به خصوص آنکه با تولید و عرضه نسلهای جدید تلویزیونها، کارکرد آنها بیشتر نیز شده است. چنانچه برخی از تلویزیونهای نسل جدید با قابلیت اتصال به وای فای، امکان دسترسی به دنیای آنلاین را نیز فراهم کردهاند.
خوشبختانه تولیدکنندگان تلویزیونهای ایرانی نیز از غافله فناوریهای روز غافل نمانده و تلویزیونهای خوبی را عرضه کردهاند. تلویزیونهای ایرانی در برندها و مدلهای مختلفی عرضه شدهاند.
بسیاری از این تلویزیونها نه تنها چیزی کمتر از برندهای خارجی ندارند، بلکه در مواردی از جمله قیمت نیز بر آنها برتری دارند. بر این اساس ما به معرفی برخی از بهترین مدلهای این تلویزیونها از نظر ، هوشمند بودن و… پرداختهایم.
بهترین مارک تلویزیون ایرانی
از برندهای اسنوا، جی پلاس، شهاب، ایکس ویژن و سام الکترونیک به عنوان بهترین برندهای تلویزیون ایران یاد میشود.
اسنوا
کمپانی اسنوا یکی از کمپانیهای معروف ایرانی در تولید انواع لوازم خانگی است. اسنوا، برند نوپایی است. این کمپانی از سال 1384 آغاز به کار کرد. محصولات تولیدی اسنوا در ابتدا به تولید کولر و اجاق گاز محدود بود. اما در حال حاضر این کمپانی لوازمی مانند یخچال، ماشین لباسشویی و تلویزیون نیز تولید میکند. البته بسیاری از قطعات محصولات این شرکت از کشورهای خارجی از جمله چین وارد میشود.
جی پلاس
گلدیران یا جی پلاس در واقع نماینده شرکت ال جی است. جی پلاس در سال 1398 آغاز به کار کرد. بسیاری از محصولات جی پلاس در همین کمپانی تولید میشوند، با این تفاوت که قطعات آنها از خارج وارد میشود. جی پلاس نیز در تولید انواع لوازم خانگی و الکترونیکی از جمله تلویزیون فعالیت دارد.
شهاب
شهاب جز برندهایی است که تاریخچه طولانیتری نسبت به سایر برندها دارد. آغاز به کار این کمپانی به سال 1374 برمیگردد. شهاب در ابتدا تنها بر تولید رادیو متمرکز بود. بعد از آن تلویزیون و سایر محصولات خانگی نیز در خط تولید این کمپانی قرار گرفت.
ایکس ویژن
کمپانی ایکس ویژن نیز عملکردی مشابه جی پلاس دارد. یعنی شکل نهایی تولید محصولات این کمپانی در ایران صورت میگیرد؛ اما قطعات اکثر محصولات آن وارداتی از چین هستند. ایکس ویژن در سال 1385 اعلام موجودیت کرد. این کمپانی نیز به مانند سایر کمپانیها لوازم خانگی متعددی را تولید میکند.
سام الکترونیک
کمپانی سام الکترونیک در ابتدا نمایند محصولات سامسونگ بود. اما بعد از تحریم سامسونگ و ال جی در ایران، این کمپانی جایگزین سامسونگ شد. سام الکترونیک نیز بر تولید محصولات خانگی متعددی متمرکز است؛ اما اصلیترین محصول تولیدی آن، تلویزیون است.
راهنمای خرید تلویزیون ایرانی
طبیعتا زمانی که صحبت از اندازه تلویزیون میشود، همه به یک پاسخ مشترک میرسیم که هرچه اندازه و ابعاد این جعبه جادویی بزرگتر باشد، جذابیت بیشتری در تماشای فیلم و سریال خواهد داشت. برای اینکه بتوان اندازه یک تلویزیون 4k را به درستی اندازه گرفت، کافی است فاصله خود را از صفحهنمایش در نظر بگیرید و آن را بر 4/1 تقسیم کنید. در عین حال باید به فاکتورهایی مانند محتوای روی صفحه تلویزیون و میزان اهمیت رزولوشن در جذابیت آن دقت داشته باشید.
باوجود تمام این موارد، پیشنهاد میشود که بر اساس میزان رزولوشن تصویر، فاصله خودتان را با آن تنظیم کنید. بهطور مثال زمانی که از یک تلویزیون HD در ابعاد 24 اینچ استفاده میکنید، فاصلهای حدود 2 متر با آن داشته باشید.
همچنین در تلویزیونی با کیفیت و رزولوشن FULL HD که ابعادی معادل با 43 تا 40 اینچ دارد، باید این فاصله را تا حدود 3 متر حفظ نمایید. درنهایت در تلویزیونهای با کیفیت 4K که ابعاد 55 اینچی دارند، میتوان این فاصله را تا 4 متر رساند. به هر صورت هرچه رزولوشن و ابعاد تلویزیون بزرگتر شد، باید مقدار فاصله نیز افزایش پیدا کند.
بنابراین با دانستن این فاکتور، حالا میتوانید نگاهی به دکوراسیون و ابعاد اتاق پذیرایی خانه بیندازید. اگر سالن پذیرایی دارای ابعاد بزرگی است، خرید تلویزیونی بزرگتر و با کیفیت بیشتر، توصیه خوبی است. اما برای سالنی با متراژ کوچکتر، بهتر است به سراغ گزینههای کوچکتر بروید.
QLED یا OLED؟ مسئله این است!
موضوع مهم بعدی در خرید این محصول دیجیتال این است که به فاکتور QLED یا OLED بودن آن دقت داشته باشید. به صورت کلی با دانستن تعریف و ساختار هرکدام از این تلویزیونها، میتوان تصمیم درست را گرفت. تلویزیونهای OLED بهجای لایههای LCD و پسزمینهی LED، دارای لایهای از LEDارگانیک در پیکسلها هستند. این لایه به صورت مجزا نور تولید میکند و در عین حال دارای مزایای مختلفی است.
بهطور مثال در این مدل تلویزیون میلیونها پیکسل در تولید روشنایی جداگانه برای ارائه تصویر بهتر همکاری میکنند. همچنین تضاد رنگ بهقدری زیاد است که رنگ سیاه کاملا طبیعی و با غلظت کامل نمایش داده میشود. نکته مهم دیگر، برخورداری از کیفیت بینظیر تصویر با وضوح و شفافیت بالا است. علاوه بر آن میتوانید روی ارائه بسیار زنده و طبیعی رنگها اعتماد کنید. درنهایت اینکه کیفیت تصویر از زوایای مختلف با تغییری همراه نخواهد بود.
در مقابل، تکنولوژی QLED نیز جوانتر است و ویژگیهای منحصر به فرد دیگری را در تلویزیون ایجاد میکند. البته برند سامسونگ بهعنوان اولین تولیدکننده این نوع فناوری در تلویزیون شناخته میشود. این فناوری امکان پشتیبانی گستردهای از رنگها در تناژهای مختلف را فراهم میکند. علاوه بر آن سطح روشنایی بهتری ارائه میکند و کیفیت تصویر در آن، کیفیت بالاتری نسبت به LED دارد. بنابراین با دانستن این خصوصیات، حالا میتوانید گزینه بهتر را برای خانه خودتان انتخاب نمایید. البته ذکر این نکته نیز مهم است که تلویزیونهای QLED از مصرف انرژی مطلوبی برخوردارند و به همین دلیل برای استفاده مداوم از آنها لازم نیست هزینه زیادی بابت قبض برق بپردازید.
نرخ رفرش و تازهسازی
فاکتور مهم بعدی در خرید تلویزیون، توجه به نرخ تازهسازی در آن است. این فاکتور نشان میدهد که تصویر در هر ثانیه روی صفحه تلویزیون تا چه میزان عوض میشود. هر چه قدر این عدد بیشتر باشد؛ تصویر روانتر خواهد بود و هنگام نشان دادن فیلم یا بازیهای تند و سریع، تاری و اختلالی در نمایش آنها ایجاد نمیشود. با توجه به این فاکتور، اگر شما جزء افرادی هستید که علاقه زیادی به گیمینگ دارید یا اینکه میخواهید در روزهای تعطیل، وقت خود را با دیدن فیلمهای اکشن و سریع بگذرانید، پیشنهاد میشود به سراغ گزینهای بروید که نرخ تازهسازی بالاتر از 120 هرتز داشته باشد.
هوشمند یا غیرهوشمند؟
المان بعدی که در خرید تلویزیون اهمیت زیادی دارد، دقت به این موضوع است که آیا تلویزیون هوشمند میخواهید یا اینکه تکنولوژی تلویزیونهای غیرهوشمند نیز شما را راضی نگه میدارد. به صورت کلی تلویزیونهای هوشمند امکان برقراری راحت و بدون دردسر با گوشی هوشمند را فراهم میکنند.
بنابراین بهراحتی میتوانید روی کاناپه بنشینید و تمام محتواهای روی گوشی را از قابل بزرگ تلویزیون و با کیفیت بالا مشاهده کنید. فیلم و سریال را روی گوشی باز کنید و از دریچه تلویزیون مشاهده کنید. نگاهی به اخبار آنلاین بیندازید، به اینترنت متصل شوید و در گوگل جستجو کنید. همچنین اگر دوست داشتید، فیلمهایی را به صورت آنلاین از صفحه تلویزیون مشاهده کنید.
این قابلیت جذاب در تلویزیونهای هوشمند وجود دارد، اما گزینههای غیرهوشمند از این موهبت برخوردار نیستند. البته شاید هنوز هم این تفاوت بین هوشمند و غیرهوشمند، چندان چشمگیر و مهم به نظر نیاید، اما در سالهای آینده، حتما هوشمند بودن تلویزیونی تبدیل به فاکتوری مهم خواهد شد. بنابراین اگر تلویزیونها این استاندارد را نداشته باشند، از چرخه محبوبیت خارج میشوند و با اقبالی از طرف خریداران همراه نخواهند بود.
تا به اینجا چند فاکتور مهم را در خرید تلویزیون باهم بررسی کردیم. اگرچه هنوز هم فاکتورهای دیگری وجود دارند، اما شاید به این اندازه مهم نباشند. در ادامه چند مدل تلویزیون با کیفیت مطلوب از برندهای ایرانی معتبر ارزیابی میشود تا در هنگام خرید این ابزار دیجیتال ضروری، بهتر تصمیم بگیرید.
بهترین تلویزیون مونتاژ ایران
در میان تلویزیونهای مونتاژی در ایران، میتوان از TCL و دوو به عنوان بهترین تلویزیونهای مونتاژی نام برد.
دوو
کمپانی دوو یکی از شرکتهای معروف کرهای است. این کمپانی تا قبل از بحران مالی آسیا (در سال 1997) بعد از هیوندای به عنوان بهترین برند کره شناخته میشد. اما بعد از این بحران، دوو با مشکلات مالی عدیدهای مواجه شد و در نهایت اعلام ورشکستگی کرد. با این حال برخی از شرکتهای زیرمجموعه دوو از جمله شرکتهای تولیدکننده لوازم خانگی با عناوین مختلف در بسیاری از کشورها از جمله ایران به فعالیتهای خود ادامه دادند. در حال حاضر کارخانه دوو در ایران در شهر اصفهان قرار دارد و تحت لیسانس دوو در کره جنوبی است.
TCL
تی سی ال یک شرکت بزرگ چینی است. این شرکت بیشتر بر لوازم خانگی از جمله تولید تلویزیون متمرکز است. تی سی ال سومین کمپانی بزرگ تولیدکننده تلویزیون در جهان است. تی سی ال در ایران در سال 1396 آغاز به کار کرد. بر این اساس شرکت مادیران با همکاری این برند به تولید انواع محصولات خانگی از جمله تلویزیون پرداخت. محصولات این شرکت به صورت مونتاژی هستند.
بهترین تلویزیون های هوشمند ایرانی
تقریبا تمام اکثر برندهای ایرانی که از آنها نام بردیم، تلویزیونهای هوشمند نیز تولید میکنند. تلویزیونهای هوشمند این شرکتها از ویژگیها و فناوریهای روز برخوردار هستند. با این حال میتوان از تلویزیون ایکس ویژن مدل 65XCU625 و اسنوا مدل SSD-43SK14100M به عنوان دو نمونه عالی از تلویزیونهای هوشمند نام برد.
ایکس ویژن مدل 65XCU625
تلویزیون 65XCU625 یک تلویزیون از نوع LED است. این تلویزیون از کیفیت تصویر 4K، درگاه یو اس بی و پورت LAN برخوردار است. تلویزیون ایکس ویژن مدل 65XCU625 از قابلیتهایی مانند PVR یا قابلیت ضبط برنامه، تکنولوژی HDR و بلوتوث نیز برخوردار است.
تکنولوژی HDR به فناوری دینامیکی بالای تلویزیون اطلاق میشود. این فناوری نقش مهمی در بالا رفتن کیفیت تصاویر و ویدئوها دارد. تلویزیون 65XCU625 در اندازه 65 اینچ تولید شده است و نسبت به تلویزیونهای هوشمند خارجی قیمت بسیار مناسبی دارد.
اسنوا مدل SSD-43SK14100M
اگر در مورد تلویزیونهای هوشمند کمی تحقیق کنید متوجه میشوید که اکثر آنها در هر مدلی، قیمت بسیار بالایی دارند. اما تلویزیون SSD-43SK14100M علیرغم آنکه تلویزیونی هوشمند است، قیمتی بسیار مناسب دارد.
تا جایی که میتوان این تلویزیون را جز بهترین و ارزانترین تلویزیونهای موجود در بازار دانست. تلویزیون SSD-43SK14100M یک تلویزیون ال ای دی در سایز 43 اینچ است. این تلویزیون از درگاههای ارتباطی بلوتوث و وای فای برخوردار است و دو درگاههای ارتباطی HDMI نیز دارد. از طرفی کیفیت تصویر FULL HD این تلویزیون نیز تجربه بصری خاص و لذتبخشی را برای شما فراهم میکند.
جدیدترین تلویزیونهای ایرانی
علاوه بر دو تلویزیون هوشمندی که به آنها اشاره کردیم، نمونههای جدیدتری از تلویزیونهای ایرانی نیز به بازار عرضه شده است. برخی از این نمونههای خوب عبارتند از:
دوو مدل DSL-50S7000EUM
تلویزیون DSL-50S7000EUM یکی از محصولات خوب دوو است که از نظر قیمت در رده پایین تا متوسط قرار دارد. این تلویزیون نیز جز تلویزیونهای هوشمند است. از این رو قابلیت اتصال به اینترنت را دارد.
اندازه تلویزیون DSL-50S7000EUM 50 اینچ است. بنابراین از نظر اندازه نیز میتوان آن را در رده تلویزیونهای تقریبا بزرگ قرار داد. این تلویزیون از قابلیتهای دیگری چون PVR یا همان ضبط تصاویر بر روی حافظه، اتصال بیسیم و پردازنده 4 هستهای برخوردار است. تلویزیون DSL-50S7000EUM همچنین دارای چندین درگاه اتصالی (USB و HDMI) است و از نظر کیفیت تصاویر دارای کیفیت 4K و رزولوشن 3840×2160 است.
سام الکترونیک مدل UA55TU7500TH
تلویزیون UA55TU7500TH یکی از تلویزیونهای رده بالای سام الکترونیک است که در نسخه هوشمند عرضه شده است. این تلویزیون به تمام ویژگیهای تلویزیون هوشمند مجهز است. از جمله این ویژگیها میتوان به قابلیتهای زیر اشاره کرد:
- کیفیت تصویر: 4K
- برخورداری از قابلیتهای اتصالی وای فای و بلوتوث
- دارای مرورگر اینترنت
- برخورداری از قابلیت ضبط برنامه
- سیستم عامل اندروید
- تلویزیون UA55TU7500TH در سایز 55 اینچ است. این تلویزیون از نظر قیمت جز ارزانترین تلویزیونهای هوشمند 55 اینچی است.
تی سی ال مدل 55C635
تلویزیون 55C635 نیز یکی از تلویزیونهای هوشمند کمپانی تی سی ال است. بنابراین این تلویزیون نیز به مانند همه تلویزیونهای هوشمند از قابلیتهای اتصالی وای فالی و بلوتوث برخوردار است. از نظر کیفیت تصاویر نیز 55C635 دارای وضوح تصاویر با کیفیت 4K است. تلویزیون 55C635 همچنین از قابلیتهایی چون ضبط برنامهها، جدول برنامه و زیرنویس نیز برخوردار است. از نظر اندازه نیز سایز تلویزیون 55 است. از تلویزیون 55C635 به عنوان یکی از بهترین تلویزیونهای 55 اینچی در بازار یاد میشود. این تلویزیون از نظر قیمت در رده متوسط قرار دارد.
جی پلاس مدل GTV-75PQM922S
تلویزیون GTV-75PQM922S در گروه تلویزیونها QLED قرار دارد. این تلویزیون نیز جز بهترین تلویزیونهای هوشمند است که از درگاههای ارتباطی مختلف و قابلیتهای اتصالی وای فای و بلوتوث برخوردار است.
کیفیت تصویر این تلویزیون 75 اینچی نیز در حد Ultra HD است که جز بالاترین کیفیت محسوب میشود. قابلیت ضبط تصاویر، برخورداری از مرورگر اینترنتی و قابلیت موس از دیگر ویژگیهای خوب این تلویزیون است. تلویزیون GTV-75PQM922S از نظر قیمت در رده بالا قرار دارد. هر چند که این قیمت به نسبت قابلیتهای آن بسیار مناسب و حتی میتوان گفت پایین است. البته اگر از این تلویزیون خوشتان آمده است میتوانید به راحتی و با خرید اقساطی تلویزیون نسبت به خرید آن اقدام کنید.
تلویزیون ایکس ویژن مدل 43 XK580
اولین جذابیت در این تلویزیون از برند ایکس ویژن، برخورداری از پنل IPS LED است که به دلیل رزولوشن فولاچدی، تصاویر با وضوح بالایی نمایش داده میشوند. در این محصول سیستم صوتی دوکاناله به کار رفته و دو بلندگو با توان صوتی ۱۰ وات دارد. در عین حال از فرمتهای ویدئویی مختلف MP4 ،MOV و VOB پشتیبانی میکند.
این تلویزیون که در ابعاد 43 اینچ طراحی شده دارای فناوری صفحه LED است و قابلیتهایی مانند گیرنده دیجیتال، ضبط تصاویر در حافظه خارجی، برخورداری از درگاه MHL برای اتصال گوشی هوشمند و همچنین خروجی VGA برای استفاده بهصورت مانیتور را در کنار هم دارد.
تلویزیون اسنوا مدل SLD-43SA1260
برند اسنوا نیز در دسته یکی از معتبرترین برندهای ایرانی است که در تولید لوازم خانگی برقی فعالیت میکند. تلویزیون اسنوا مدل SLD-43SA1260 نیز دارای گیرنده دیجیتال است و شبکههای HD تلویزیونی را نمایش میدهد.
این تلویزیون که دارای ابعاد 43 اینج است، با وضوح 1080 در 1920 به بازار عرضه شده و نرخ تازهسازی 100 هرتز دارد. این عدد برای بازیهای متوسط و فیلمها و سریالها در حالت معمول، عددی مطلوب محسوب میشود.
کانال سیستم صوتی دستگاه از دو بلندگو با توان جمعی۲۰ وات طراحی شده و استانداردهای صوتی دالبی و دالبی دیجیتال هم بهخوبی پشتیبانی میکند. درنهایت اینکه قابلیت ضبط برنامههای تلویزیونی روی حافظه خارجی، خروجی هدفون و صدای فراگیر و قابلیت خاموش شدن خودکار را باید به سایر ویژگیهای این تلویزیون اضافه کرد.
تلویزیون شهاب مدل LED50SH201U1
این برند نیز تلویزیونهایی ساده و در عین حال باکیفیت خوب تولید و روانه بازار میکند. گزینههایی که برای فضاهای متوسط مناسب هستند و تلاش شده تا قابلیتهای بهروز را همراه داشته باشند. تلویزیون مدل LED50SH201U1 با ابعاد 50 اینچی خود قادر به پخش تصاویر با رزولوشن و کیفیت 4K است. همچنین این تلویزیون از رابط هوشمند اندروید و در کنار آن، پردازنده مرکزی ARM Cortex-A53 برخوردار است و پردازنده گرافیکی Mali-T720 MP2 این مجموعه را کامل میکند.
توان صدای خروجی 20 وات، یک گیگابایت رم از نوع DDR3 و 8 گیگابایت حافظه داخلی را نیز باید به قابلیتهای آن اضافه کرد. در عین حال این تلویزیون مجهز به دو پورت USB است که با کمک آنها میتوان فلش مموری یا هارد اکسترنال را متصل کرده و اطلاعات موجود در آنها را روی تلویزیون نمایش داد.
تلویزیون LED سام الکترونیک مدل UA50T5350TH
برند سام الکترونیک همیشه در پی آن است که محصولاتی جدید با فناوریهای روز تولید و به بازار عرضه کند. یکمی از محصولات این شرکت نیز تلویزیون UA50T5350TH است که با رزولوشن فول اچ دی تولید شده و ابعادی معادل با 50 اینچ دارد. در این محصول دو بلندگو وظیفه رساندن صدایی باکیفیت را بر عهده دارند و از تکنولوژی صفحه LED برخوردار است. میتوان گفت که یکی از نقاط قوت در این تلویزیون، ارائه تصاویر با کیفیت بسیار خوب و وضوح بالا است.
تلویزیون LED هوشمند جی پلاس مدل GTV-50MU724S
در این محصول میتوانید کیفیت تصاویری معادل با 4K و به صورت : Ultra HD را جستجو کنید. این تلویزیون دارای ابعادی معادل با 50 اینچ است و از این نظر برای خانههای متوسط و بزرگ گزینه ایده آلی محسوب میشود. در عین حال سه درگاه HDMI در آن طراحی شده تا اتصال سایر دستگاههای دیجیتال |آسانتر باشد. نوع خروجی صدا در این محصول به صورت اپتیکال است و مزایایی مانند کیفیت تصویر خوب، صدای خیلی بلند و با کیفیت، قابلیت اتصال به اینترنت و سرعت مطلوب را به کاران خود ارائه میدهد.
در عین حال به دلیل برخورداری از فناوری هوشمند بودن و برخورداری از رابط کاربری اندروید، شما میتوانید بهراحتی به وب متصل شوید و دنیای بینهایت اینترنت را از دریچه بزرگ تلویزیون با وضوح بالا تماشا کنید. این تلویزیون در دسته گزینههای خوب و باکیفیت ایرانی قرار دارد و با خرید قسطی تلویزیون ایرانی در این مدل و برند میتوانید محصولی باکیفیت را با قیمت مناسب و اقتصادی به خانه ببرید.
تلویزیون LED پارس مدل PJ43FN1
محصول دیگری که به بررسی آن میپردازیم از برند پارس است. برندی که سالهای طولانی در تولید تلویزیون فعال است و شاید اولین گزینههای تولید این شرکت را در تلویزیونهای سیه و سفید 14 اینچی آن به یاد بیاورید. محصول جدید این برند، تلویزیون LED پارس مدل PJ43FN1 است که مطابق با فناوریهای روز و در ابعاد 43 اینچ تولید شده است.
این محصول دارای کیفیت تصویر Full HDاست و دو عدد بلندگو و 3 عدد درگاه HDMI دارد. همچنین از تکنولوژی LED در صفحه برخوردار شده و نوع خروجی صدا در آن از نوع کواکسیال است. این تلویزیون دارای کیفیت بالای تصویر و صدای رسا و مطلوب است. درنهایت اینکه رزولوشنی معادل با 1080 در 1920 پیکسل دارد. بنابراین گزینه ایده آلی برای یک خانواده ایرانی با توقعات متوسط از یک تلویزیون محسوب میشود.
سخن نهایی
تلویزیونها با کارکردهای مختلف خود میتوانند جایگزین بسیاری از لوازم دیگر شوند و دسترسی شما به اینترنت را در قابی بزرگ نیز فراهم کنند. از این رو خرید یک تلویزیون مناسب مزایای زیادی را برای شما به ارمغان میآورد.
البته همانطور که گفتیم نیاز نیست در این مورد دچار هزینه مالی سنگین شوید. زیرا با خرید قسطی میتوانید به راحتی از عهده تامین مالی محصول موردنظر خود برآیید. گذشته از این همانطور که متوجه شدید قیمت تلویزیونهای ایرانی بسیار مناسبتر از نمونههای خارجی است.
از طرفی کارکرد آنها نیز دست کمی از تلویزیونهای خارجی ندارد. بنابراین اگر قصد خرید یک تلویزیون جدید را دارید یا میخواهید تلویزیون قدیمی خود را تعویض کنید، مطمئن باشید نمونههای ایرانی بهترین گزینه از نظر کیفیت، هزینه و کارکرد هستند.