/
/
/
بهترین روش های پرداخت عوارض جاده ای

در این مقاله میخوانید:

بهترین روش های پرداخت عوارض جاده ای

هیچ راننده‌ای با دیدن عوارض جاده‌ای خوشحال نمی‌شود. هزینه عوارض جاده‌ای به کنار، روش پرداخت آن بدتر از همه می‌تواند زمانبر و حوصله‌بر باشد. از این رو بسیاری از رانندگان تمایل دارند از روش‌های آسان و حتی خودکار برای پرداخت عوارض استفاده کنند.
در این مقاله میخوانید:

خوشبختانه در حال حاضر روش‌های پرداخت عوارض جاده‌ای به قدری زیاد است که به راحتی و بدون آنکه وقتی از شما گرفته شود می‌توانید آنها را پرداخت کنید. بر این اساس ما در اینجا به برخی از بهترین روش‌های پرداخت عوارض جاده‌ای اشاره کرده‌ایم.

روش‌های پرداخت عوارض جاده‌ای، بسیار متنوع هستند و مالکان خودرو از طریق راه‌های مختلفی می‌توانند نسبت به پرداخت عوارض آزادراه‌ها اقدام کنند. درست مثل بسیاری از جنبه‌های دیگر زندگی، روش‌های پرداخت عوارض جاده‌ای نیز از حالت سنتی و حضوری خارج شده و روش‌های پرداخت الکترونیک، جایگزین آن‌ها شده‌اند. این روش‌های پرداخت غیرحضوری، علاوه بر تسهیل فرایند پرداخت عوارض جاده‌ ای، صرفه‌جویی زمانی ارزشمندی برای مالکین خودرو به ارمغان می‌آورند.

با نصب اپلیکیشن دیجی‌پی، عوارض جاده ای خود را پرداخت کنید

روش های پرداخت عوارض جاده ای

با توجه به اهمیت این موضوع و دغدغه‌ی بسیاری از رانندگان گرامی، در این مطلب می‌خواهیم مروری بر رایج‌ترین روش‌های پرداخت عوارض جاده‌ای داشته باشیم.

  1. پرداخت عوارض با اپلیکیشن دیجی پی

یکی از بهترین روش‌های پرداخت عوارض جاده‌ای، استفاده از اپلیکیشن‌هاست که استعلام و پرداخت عوارض را به فرایندی بسیار سریع و ساده تبدیل می‌کنند. از بین گزینه‌های متعدد، اپلیکیشن دیجی‌پی، یکی از بهترین‌ها برای این منظور است که علاوه بر خدمات عوارض جاده، امکان استعلام و پرداخت جریمه‌ها و بدهی‌های طرح ترافیک را نیز برای کاربران مقدور می‌سازد.

در اپلیکیشن دیجی‌پی شما می‌توانید با ذخیره‌سازی پلاک هر خودرو در بخش عوارض، با انتخاب آن، ظرف 2 الی 3 ثانیه از وضعیت عوارض جاده‌ای خودروی‌تان مطلع شوید. در اینجا مثل روش‌های مراجعه به وب‌سایت یا ارسال پیامک، برای هر بار پرداخت عوارض جاده‌ای، دیگر نیازی به ثبت مجدد اطلاعات اتومبیلتان ندارید.

” ضمناً این اپلیکیشن، قابلیت جذاب دیگری تحت عنوان کیف پول دیجی‌پی دارد که با استفاده از آن می‌توانید بدون نیاز به وارد کردن هر نوع اطلاعات بانکی و در یک چشم به هم زدن، پرداخت عوارض اتوبان و هر نوع تراکنش مالی دیگری را انجام دهید”.

هدیه نقدی، یکی دیگر از آپشن‌های جذاب پرداخت عوارض جاده‌ای با استفاده از اپلیکیشن دیجی‌پی است که به لطف آن می‌توانید در پرداخت عوارض، از تخفیف‌های چشمگیر و جذاب بهره‌مند شوید و از این طریق، پرداخت عوارض جاده‌ای را به فرایندی مقرون‌به‌صرفه‌تر تبدیل کنید. در این حالت شما تنها نیاز به تهیه بسته ابنترنت دارید تا از هرکجا که باشید بتوانید عوارض خود را پرداخت کنید.

  1. وب‌سایت‌های استعلام

این وب‌سایت ها یک فرایند سه مرحله‌ای را طراحی کرده ‌اند که در آن مالک خودرو ابتدا باید از طریق ثبت شماره تلفن همراه، احراز هویت شود و بعد از ثبت پلاک خودرو با استفاده از درگاه‌های پرداخت الکترونیک، عوارض جاده‌ای را پرداخت کند.

وب‌سایت‌های nspy.ir، آیتول Itoll و آنی‌رو aaniro نمونه‌هایی از این سایت ها هستند. نکته مهم این است که فرایند استعلام و پرداخت عوارض آزادراه‌ها در همه این وب‌سایت‌ها، الگوی تقریباً مشابهی دارد.

  1. شماره‌گیری کدهای دستوری

یکی دیگر از روش‌های پرداخت عوارض جاده‌ای، استفاده از کدهای دستوری است. به این معنا که مالک خودرو می‌تواند از طریق تلفن همراه و با شماره‌گیری کدهای دستوری خاص علاوه بر حصول اطلاع از مبلغ قابل پرداخت، عوارض جاده‌ای را پرداخت کند. برای این کار باید کد #8720 را شماره‌گیری کنید و با ارائه اطلاعات مربوط به پلاک خودرو، مرحله‌ به‌ مرحله پیش بروید.

  1. ارسال پیامک

در کنار روش‌های فوق، پرداخت از طریق پیامک نیز از طریق سازمان‌های مربوطه در اختیار شهروندان قرار گرفته است. شماره پیامک ۳۰۰۰۰۸۲۸۹ از جمله این شماره‌ها است که شما با ارسال عدد 5 به این شماره می‌توانید عوارض جاده‌ای را پرداخت کنید. 

  1. استفاده از خودپردازها

در این حالت مالک خودرو می‌تواند با داشتن شناسه قبض و شناسه پرداخت، عوارض خود را بپردازد. این اطلاعات را هم می‌توان از طریق مراجعه به وب‌سایت‌ها و هم از طریق پیامک دریافت کرد.

  1. پرداخت خودکار از حساب بانکی

یکی از جدیدترین و در عین ‌حال بهترین روش‌های پرداخت عوارض جاده‌ای، استفاده از سازوکار پرداخت خودکار است که بر مبنای موجودی حساب‌های بانکی عمل می‌کند. در این روش که البته تنها از سوی بعضی بانک‌ها پشتیبانی می‌شود، مالک خودرو ضمن اعلام رسمی رضایت، موافقت می‌کند که با هر بار عبور از اتوبان‌ها و آزادراه‌ها، عوارض تردد از آن‌ها به‌طور خودکار از حساب بانکی‌اش کسر شود. به‌این‌ترتیب، مالک خودرو برای پرداخت عوارض جاده‌ای لازم نیست کاری انجام دهد و درعین‌حال، از بابت پرداخت به‌موقع عوارض، آسوده‌ خاطر خواهد بود. در صورت داشتن حساب در هر یک از بانک‌های زیر می‌توانید از این روش پرداخت عوارض اتوبان استفاده کنید:

  • سپه
  • ملی
  • ملت
  • سرمایه
  • اقتصاد نوین
  • سامان
  • مهر ایران
  • ملت
  • انصار
  • پست‌بانک
  • ایران‌ زمین
  • شهر
  • دی
  1. پرداخت از طریق برچسب

روش پرداخت از طریق برچسب، یکی از بهترین و آسان‌ترین روش‌های پرداخت عوارض جاده‌ای با دیجی پی است. در این روش کافیست برچسب عوارض جاده‌ای را روی شیشه ماشین خود نصب کنید. با نصب این گزینه و در زمان عبور از گیت‌ها، مبلغ عوارض از کیف پول شما کسر می‌شود. در صورتی که کیف پول شما به اندازه کافی شارژ نداشته باشد، به شما پیامکی ارسال می‌شود تا طی 24 ساعت آینده نسبت به پرداخت عوارض جاده‌ای اقدام کنید.

  1. پرداخت از قبل

اگر دوست دارید قبل از وارد شدن به جاده، عوارض آن را پرداخت کنید می‌توانید وارد اپلیکیشن دیجی پی شوید؛ سپس جاده‌ای که قرار است از آن عبور کنید را مشخص و عوارض آن را پرداخت کنید. استفاده از این روش تا 10 روز قبل از رسیدن به عوارضی مورد نظر امکان‌پذیر است. بعد از رسیدن به عوارضی، دوربینی که در داخل گیت عوارضی است، پلاک و پرداخت شما را بررسی می‌کند. در صورتی که طی ده روز از آن عوارضی عبور نکردید، مبلغ پرداختی برگشت داده نمی‌شود.  

پرداخت الکترونیک عوارض جاده ای با دیجی‌پی

با دانلود اپلیکیشن دیجی‌پی، سرعت و سهولت را در پرداخت الکترونیک عوارض جاده‌ای تجربه کنید.

دیجی‌پی علاوه بر آنکه یک اپلیکیشن پرداخت عوارض اتوبان می‌تواند باشد، مجموعه‌ای از قابلیت‌های جذاب، مفید و سرگرم‌کننده دیگر را نیز در دسترس‌تان قرار می‌دهد. پیشنهاد ما این است که ضمن آشنایی بیشتر با خدمات اپلیکیشن دیجی‌پی، با دانلود این برنامه، لذت کاربری در یک فضای مهیج و مدرن را تجربه کنید و از مزایای متعدد و باورنکردنی آن برخوردار شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط
در سال ۱۴۰۳، سقف انتقال وجه با گوشی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ زیرا آگاهی از محدو...
ما در دیجی‌پی تلاش کردیم تا ویژگی‌های هر روش را بررسی کرده و در این مقاله شما را راهن...
در این مقاله، دلایل اصلی بروز خطا در انتقال کارت به کارت، شرایطی که باعث برگشت وجه به...