درحالحاضر کیف پولهای زیادی برای ترون وجود دارد که برای انتخاب بهترین آنها، باید به معیار و نیاز خود توجه کنید. در این متن از دیجیپی، با بهترین Walletهای این ارز آشنا خواهید شد.
آشنایی با کیف پول ارز دیجیتال
پیشاز اینکه با بهترین Walletهای ارز ترون آشنا شوید، بهتر است اطلاعات خود را درخصوص کیف پول ارز دیجیتال (Cryptocurrency Wallet) و دلیل استفاده از آن افزایش دهید. کیف پول که میتواند سختافزاری یا نرمافزاری باشد، محلی برای ذخیره داراییهای دیجیتالی، نظارت، ارسال و دریافت آنها است.
همانطور که در دنیای واقعی برای نگهداری از وجه نقد خود به یک کیف کاربردی نیاز دارید، در دنیای دیجیتال نیز باید از والت استفاده کنید. البته به این معنی نیست که ارزها مانند سکه یا وجه نقد در والت ذخیره میشوند.
در واقع Wallet ها امکان دسترسی آسان به بلاکچین را فراهم کردهاند. ضمن اینکه درکنار نگهداری از دارایی در مکانی امن، از قابلیتهای دیگری ازجمله امضای دیجیتالی و رمزگذاری نیز بهرهمند هستند.
نحوه انتخاب بهترین کیف پول ترون
زمانی که میخواهید برای نگهداری از توکن ترون، یک والت کاربردی انتخاب کنید باید چند معیار داشته باشید تا با توجه به آنها بهترین گزینه را انتخاب کنید. درنظرگرفتن این نکته به شما کمک خواهد کرد دارایی دیجیتالی خود را در والتی که از همه نظر مورد پسندتان است نگهداری کنید و مشکلی در انجام فرآیندهای مختلف نداشته باشید.
ازجمله نکاتی که حین انتخاب والت باید به آنها توجه کنید میتوان به امنیت، ساده بودن رابط کاربری و هزینه اشاره کرد. هرچند بهترین کیف پولهایی که قرار است در ادامه معرفی شوند این خصوصیات را دارند اما ممکن است یکی در امنیت قویتر باشد و دیگر در سادگی رابط کاربری. پس معیارها را برای خود مشخص کنید تا انتخاب راحتی داشته باشید.
والتهای زیادی هستند که امکان نگهداری از ترون را برای شما فراهم میکنند. اما بهتر است حین انتخاب به بهرهمندی کیف پول از خصوصیاتی نظیر سازگاری با این ارز، برخورداری از ویژگیهای امنیتی مانند احراز هویت دوعاملی، تیم پشتیبان قوی با توسعه همیشگی و سادگی رابط کاربری برای جلوگیری از سردرگمی توجه کنید.
بهترین کیف پولهای ترون را بشناسید
کیف پولهای ترون بهصورت سختافزاری، نرمافزاری یا نسخههای تحت وب و دسکتاب در دسترس هستند. بهتر است بدانید والتهای تحت وب نسبت به دیگر مدلها از امنیت پایینتری برخوردار هستند.
پس در انتخاب آنها دقت داشته باشید. همچنین زمانی که کنترل کلید خصوصی والت در اختیار شما قرار میگیرد، باید با روشهای افزایش امنیت، بکآپ گیری و بهروزرسانی آشنا شوید. چراکه تنها شما مسئول مراقبت از دارایی خود خواهید بود.
کیف پول ترون ولت مکانی نرمافزاری با سختافزاری است که کلید خصوصی شما را نگه میدارد. تنها با این کلید است که میتوانید به حساب خود وارد شوید و داراییها را مدیریت کنید. در ادامه با بهترین کیف پولهای ارز دیجیتال ترون آشنا خواهید شد.
کیف پول لجر نانو ایکس (Ledger Nano X)
لجر نانو ایکس ازجمله کیف پولهای سختافزاری است که ظاهری شبیه به فلش مموری دارد. این والت سبک و قابل حمل است و میتوانید با استفاده از فناوری بلوتوث آن را به کامپیوتر شخصی یا گوشی موبایل متصل کنید تا امکان مدیریت دارایی فراهم شود. همچنین این کیف پول باتری داخلی دارد تا آن را شارژ کنید.
والت لجر نانو ایکس از ارزهایی با استاندارد TRC-20 و TRC-10 پشتیبانی میکند. رمز عبور 2 مرحلهای دارد و تیم پشتیبانی و توسعه آن بسیار قدرتمند است. از معایب این کیف پول میتوان به هزینه بالای آن، رابط کاربری پیچیدهتر نسبت به والتهای نرمافزاری، نامناسب برای انجام معاملات روزانه و راهاندازی اولیه دشوار و زمانبر اشاره کرد.
کیف پول ترزور (Trezor)
کیف پول سختافزاری دیگری که امکان نگهداری از ارزهای دیجیتالی مختلف ازجمله ترون را فراهم میکند ترزور است. این والت بهدلیل طراحی سختافزاری که دارد، امکان نگهداری از کلیدهای خصوصی در فضایی امن را فراهم میکند. با انتخاب این کیف پول میتوانید دارایی خود را تا حد زیادی از حملاتی که در فضای آنلاین رخ میدهد در امان نگهدارید.
از نقاط قوت کیف پول ترزور میتوان به رابط کاربری ساده، قابلیت نگهداری از حدود 700 ارز، امنیت بسیار بالا، ذخیره کلیدهای خصوصی و اطلاعات درون دستگاه، تیم توسعه قدرتمند، پشتیبانی از اپلیکیشنهای غیرمتمرکز، فریمور متنباز و صفحه نمایش لمسی اشاره کرد.
مواردی مانند احتمال سرقت یا مفقودی، بهروزرسانی از طریق اتصال به کامپیوتر، نیاز به اتصال به دستگاههای جانبی برای استفاده و قیمت بالا نسبت به کیف پولهای همرده از نقاط ضعف یا معایب این والت بهشمار میآیند.
کیف پول ترون لینک (TronLink)
کیف پول ترون لینک، والتی بوده که بهصورت افزونه برای مرورگرهای مختلف مانند کروم و بریو طراحی شده است. این کیفت پول امکان ساخت چند والت را برای شما فراهم خواهد کرد و علاوهبر افزونه کروم، دارای اپلیکیشنهای دستکاپ و موبایل است تا دسترسی راحتتری را تجربه کنید.
کیف پول ترون لینک قابلیت تعامل با اپلیکیشنهای غیرمتمرکز را دارد. همچنین با فریز توکن در این والت میتوانید در اکوسیستم ارز دیجیتال مشارکت داشته باشید. ضمن اینکه این والت از ارزهای TRC-10 و TRC-20 پشتیبانی میکند.
از مزایای کلی ترون لینک میتوان به سهامگذاری ترون با بازدهی مطلوب، رابط کاربری ساده، کارمزد رایگان برای معاملات ترون، تیم توسعه قوی و سختکوش، امکان اتصال لجر به شبکه ترون و سازگاری با سیستمعاملهای اندروید و آیاواس اشاره کرد.
ترون لینک نیز مانند دیگر والتها معایبی دارد که از این نقاط ضعف میتوان به عدم توانایی پشیبانگیری از شبکههای تحت دیگر بلاکچینها، دسترسی به ابزارهای ساده معاملاتی و ذخیره آنلاین کلیدهای خصوصی که امنیت را کاهش میدهد اشاره کرد.
کیف پول ارز دیجیتال اکسودوس (Exodus)
اکسودوس که در تلفظ به آن اگزودوس نیز میگویند از کیف پولهای رایگان و نرمافزاری (دسکتاپ و موبایل) است. این والت در زمان عرضه تنها روی دسکتاپ قابل اجرا بود اما امروز میتوانید نسخههای اندروید یا IOS آن را روی گوشی خود اجرا کنید. این کیف پول محیط کاربری سادهای دارد تا راحت بتوانید از آن استفاده کنید.
با انتخاب کیف پول اکسودوس علاوهبر نگهداری از ترون میتوانید بیش از 100 توکن دیگر را ذخیره کنید. یکپارچگی این والت با صرافی ShapeShift امکان انجام معاملات رمزارزها را در محیطی امن فراهم میکند. ضمن اینکه این والت تیم توسعه فعالی دارد و همواره باید منتظر اضافهشدن قابلیتهای جدید باشید.
کیف پول ارز دیجیتال تراست ولت (Trust Wallet)
تراست ولت از کیف پولهای کاربردی بهشمار میآید که با محیط کاربری ساده خود امکان خرید، فروش و استیکینگ توکن TRX را برای شما فراهم میکند. این والت تنها در نسخه موبایل طراحی شده و برای استفاده از آن باید نسخه مرتبط را روی سیستمعامل اندروید یا IOS خود ذخیره کنید.
کیف پول تراست در سال 2018 به مالکیت بزرگترین صرافی جهان یعنی بایننس درآمد تا تیم توسعه صرافی بتواند قابلیتهای مختلف و بهخصوص بخش امنیت والت را توسعه دهد. البته با توجه به غیرمتمرکز بودن کیف پول، صرافی بایننس دسترسی به داراییهای شما نخواهد داشت و کنترل امنیت برعهده شماست.
مواردی مانند پشتیبانی از حدود 10هزار ارز دیجیتال، پشتیبانی از بلاکچینهای متنوع، رابط کاربری ساده، امکان استیک کردن توکن TRX در استخرهای مختلف، ذخیره آسان تتر در شبکه ترون، تیم پشتیبانی قوی، قابلیت اتصال درونبرنامهای به صرافی غیرمتمرکز، ادغام با ترزور و لجر برای ذخیرهسازی آفلاین و بهرهمندی از نسخه موبایل از مزایای این کیف پول بهشمار میآیند.
درمقابل این مزایا باید گفت کیف پول تراست نسخه دسکتاپ ندارد، از امنیت کمتری نسبت به کیف پولهای سرد برخوردار است و همچنین امکان ادغام اطلاعات آن با کیف پولهای گرم وجود ندارد.
کیف پول ارز دیجیتال سیف پال (SafePal)
برای ذخیره توکن TRX میتوانید از سیف پال که یکی از بهترینها بهشمار میآید استفاده کنید. این کیف پول امکان ذخیره داراییهای مختلف ازجمله توکن ترون را در 2 نوع والت سرد و گرم فراهم میکند. نوع سرد آن که حالت سختافزاری است، یک کارت امنیتی دارد و مانند یک لایه محافظتی اضافه عمل میکند.
از نقاط قوت این والت میتوان به احراز هویت با تکنولوژی تشخیص چهره، پشتیبانی از حدود 30 شبکه بر بستر بلاکچین، امکان استفاده از افزونه کروم برای فعالیت در صرافیهای غیرمتمرکز و پشتیبانی شبانهروزی اشاره کرد.
درمقابل، کیف پول سختافزاری این والت استحکام کافی ندارد، صفحه نمایش این کیف پول کوچک است و همچنین برای بهرهمندی از امکانات باید حتما احراز هویت انجام دهید. این موارد مزایا و معایت کلی کیفت پول سیف پال هستند.
کیف پول گواردا (Guarda)
کیف پول دیگری که بهعنوان بهترین گزینه برای ذخیره توکن ترون شناخته میشود، گواردا است. این والت به دلیل سطح امنیتی بالایی که دارد محبوبیت زیادی پیدا کرده است. همچنین با انتخاب آن میتوانید توکن ترون را استیک، سپردهگذاری یا به دیگر ارزهای دیجیتال تبدیل کنید.
از نقاط ضعف این والت میتوان به ناتوانی آن در ذخیرهسازی توکنهای غیرمثلی و دریافت تراکنش بالاتر نسبت به دیگر کیف پولها اشاره کرد. بااینحال محیط امن، کاربری ساده و پشتیبانی از 10هزار توکن و 40 شبکه بلاکچین این نقاط ضعف را پوشش میدهد.
جمعبندی
برای اینکه مدیریت آسانتری روی توکن TRX داشته باشید و احتمال هک و سرقت دارایی خود را کاهش دهید باید بهترین کیف پول را انتخاب کنید. از بهترین کیف پولهای ترون میتوان به لجر نانو ایکس، ترزور،ترون لینک، اکسودوس، تراست والت، سیف پال و گواردا اشاره کرد.